Blackwork
Traditional
Handpoking

Aanwezig :
Di t/m Za tussen 10 & 5

Voorkeur contact
Instagram, shopbezoek of shoptelefoon

Ivy is afgestudeerd als Illustrator aan de kunstacademie Minerva in Groningen. Tijdens haar schooltijd had Ivy al snel door dat ze niet helemaal op haar plek zat. Er was iets anders wat constant haar aandacht trok, namelijk de tattoo cultuur.
Met veel passie en ambitie op school begon ze hier al mee. Veel projecten, waaronder haar afstudeerproject, gingen over tattoos. Ze bestudeerde de kennis en geschiedenis en begon te tattoeëren op de traditionele manier; handpoking. Een machine-loze techniek waarbij de stick 'n poke methode wordt toegepast.

Het hield daar niet bij op! Ze was vastberaden om te leren te tatoeëren. In 2018 kwam Ivy solliciteren en waren wij van het Tattooteam zeer onder de indruk van de grote portfolio die zij had opgebouwd. Met een enorme voorliefde voor Oldschool en Traditional had zij al vele tekeningen gemaakt die haar talent voor de stijl lieten zien.
Met haar creativiteit heeft ze ook geen moeite om gepersonaliseerde en unieke designs te maken. Haar designs zijn voornamelijk geïnspireerd door de huidige cultuur en muziek.
Daarnaast is zij in haar vrije tijd natuurlijk te vinden in haar schetsboeken.
Bekijk hieronder het werk van Ivy en schroom niet om haar een bericht te sturen!